Norsk
Svensk
Dansk
0 varer i handlekurven
   

BETINGELSER

.

100% fornøyd garanti innen 30 dager fra ordre. 

Skandinavia chiptuning ønsker deg kun som kunde hvis du er veldig godt fornøyd med oss. Vi gir deg derfor 30 dager til å teste både våre produkter og oss som leverandør.
Du trenger ingen grunn for å returnere til oss! Varene må selvfølgelig leveres i 100% uskadet stand, dette gjelder også riper etc.

 

 

 


Retur prosedyre:

Se menyen « Retur». Dette er meget viktig!

 

Vi vil umiddelbart ved mottak etter ovennevnte punkter returnere dine utlegg.

Hvis en returnerer senere enn 30 dager uten forhånds godkjenning, forbeholder vi oss til å tilbakeholde deler av innbetalingen.


Hvis disse punktene ikke er utført, regnes ikke returen som korrekt og tilbakebetaling vil ikke finne sted!

Retur som evt mistes undersveis av posten eller annen leverandør vil ikke bli erstattet eller på annen måte godkjent som returnert til oss! Så for din egen del- se retur menyen og husk sporings nummer :-)


Produktinformasjon

Her  opplyses alle varers vesentlige egenskaper.

Vi tilstreber å gi våre kunder en så korrekt informasjon som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive og trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.


Priser

Alle priser kan justeres. Det er normalt den prisen som er oppgitt i bestillings øyeblikket som er gjeldene. Dog taes det forbehold skulle det være feil listen slik at det er opplagt at prisene er feil. Alle oppgitte priser er inklusive 25 % moms - Norge.
.


Bestilling

En avtale mellom kjøper og selger er først bindene når vi har mottatt en formell bestilling og varen er betalt i sin helhet av kjøper. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din ordre dersom produktet er utsolgt eller ikke kan leveres etter Deres ønske. Ved en utsolgt situasjon vil du få melding om dette.


Betalingskort

Vi tar imot følgende betalingskort: Visa og Mastercard. Vi kan også sende varene i postoppkrav. Reell frakt, betalings og ekspedisjonskostnader tilkommer.

De konto opplysninger du oppgir ved kjøp av en vare, kan ikke leses av oss , eller andre. De blir sendt direkte til BBS (bankenes betalings sentral) i kryptert tilstand, og kan kun leses av BBS.


Risiko ved forsendelse

Først når varen er i kjøpers besittelse, overtar kjøper ansvaret for varen. Ved retur bærer kunden ansvaret frem til den er hentet ut av oss på posten. ( ref punktet over- retur prosedyrer )


Reklamasjon

Kjøper har i følge kjøpsloven 2 års garanti fra fakturadato på fabrikasjonsfeil, materialfeil og mangler. Reklamasjonsretten dekker ikke feil eller skader som oppstår på grunn av riper, slitasje, feil bruk eller inngrep ut over de justeringer som er spesifisert i bruksanvisningen. Fakturaen skal fremlegges som kvittering ved bruk av reklamasjonsretten. Hvis det oppdages feil eller mangler må kjøper innen rimelig tid gi oss melding om dette.


Undersøkelse av varen

Etter at du har mottatt varen, bør du, så snart som mulig, undersøke om varen er i samsvar med bestillingen. Om varen er blitt skadet under transport, om varen ellers har feil eller mangler.


Ansvarsfraskrivelse

Vi  har intet ansvar for varer og produkter det gis tilgang til igjennom linker fra våre sine hjemmesider, da disse er utenfor vår kontroll.

Vi er ikke erstatningspliktig for tap som følge av forsinkelser som ligger utenfor vår kontroll,

Vi gir kun garantier for varer som direkte selges av oss. Ikke for skader på andre ting eller følge skader som kommer pga bruk av våre produkter etc.

Vi vil også opplyse om at endring av HK/ Nm og avgass utslipp er avgiftspliktig for eier / bruker av bilen. Vi fraskriver seg ethvert ansvar vedr. ekstra kostnader som bil eier / bruker måtte pådra seg grunnet bruk av vårt utstyr.


Forbehold om endringer

Vi forbeholder seg retten til å ender regler, betingelser og priser som gjelder for disse sidene. 

 

[Tilbake]