Norsk
Svensk
Dansk
0 varer i handlekurven
   

2020 TEKNOLOGI - TEKNISK INNOVASJON - OPPDAG DET UNIKE!

Vår tyske produsent setter utvikling i høysetet. Noe som i dagens samfunn er ekstremt viktig. Og de gir oss Eco Boost Fuel Saver systemet.

Dagens bilteknologi, og datamaskiner,  blir stadig mer og mer avansert!

Dermed må også nye tuning metoder og programmer utvikles. En rekke av våre sett til nyere biler enn 2008 leveres derfor nå med flere tilkoplinger til motoren, for maks tuning oppnåelse! Dette tvinger seg rett og slett frem.

Med våre sett oppnår du det optimale mellom økt effekt og drivstoff besparelse. Installert i løpet av noen minutter så har du oppgradert bilens ytelses statistikker / diagrammer permanent til det optimale!

 

Hvordan er dette mulig?  :

Dette er veldig enkelt. Inne i tuning boksen er det en prosessor, ( en liten datamaskin) som konstant analyserer parameterne som bilen bruker som standard, og optimerer disse. Basert i globalt salg av biler, så har bilprodusentene ekstreme toleranse grenser for å takle alle forhold og drivstoffvarianter.

I tillegg er utslipp en vesentlig ting for produsentene, som selv ved full gass prøver å oppnå « en grønn profil « på motoren.

----

Ut fra dette, og en rekke andre tekniske elementer, kan vi dermed analysere og konstruere en optimering som på middels til lite gasspådrag kjører mer økonomisk enn før. Og ved full gass gir mer Nm og Hk.

Vi kaller vår teknologi rundt dette for :

Eco Boost Fuel Saver

----

Sjekk også vår artikkel " Utklassende kvalitet"

 

 

Tûv & sikkerhets aspekter

Våre tuning sett er fysisk produsert i Tyskland

Våre tuning sett er av tysk ingeniør kunst, inkl ett team som konstant utvikler til nye biler.

Produksjons prosess etter ISO 9001 og med Tüv sertifikater for produksjons prosessen sikrer deg ett topp resultat.

 

Tilbake til forsiden- Klikk her!